Bejaarde man neergestoken bij gewapende woningoverval

Na een afspraak werd een bejaarde man zondagavond 18 augustus in zijn woning in Vught met geweld overvallen. De politie is volop met het onderzoek bezig en zoekt getuigen.

De gewapende overval gebeurde rond 23.15 uur aan het Heunpark in Vught. De man had een afspraak bij hem thuis. Deze afspraak mondde uit in een overval. Het slachtoffer werd in zijn gezicht geslagen en hij liep een steekwond op. Vervolgens werd hij opgesloten in zijn woning. De twee daders zijn met buit gevlucht.

Een woordvoerder van de politie: "Op dit moment kunnen we in het belang van het onderzoek niet meer details over de buit delen. Nadat de man zich wist te bevrijden waarschuwde hij de politie. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen en mocht daarna naar huis."

Signalement
De bejaarde man zou overvallen zijn door twee lichtgetinte mannen met zwart haar. Eén van hen is naar schatting 1.84 m lang, tussen de 25 en 30 jaar oud, heeft een slank postuur en droeg een wit overhemd en een lichtkleurige broek. De andere dader wordt tussen de 1.75 en 1.80 m lang geschat. Hij zou een gespierd postuur hebben en droeg een zwart jack en een zwarte broek.

De woordvoerder: "Het onderzoek is in volle gang. In de woning hebben onze forensische rechercheurs zondagavond sporenonderzoek gedaan en in de buurt hebben we ook met mensen gesproken en bekeken of er bruikbare camerabeelden zijn.". Getuigen kunnen contact opnemen via 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Beelden kunnen worden geupload via het online tipformulier.