'Bayern verlegt interesse naar Ziyech door blessure Sané'

Leroy Sané moet maandenlang toekijken met een kruisbandblessure en dit noopt Bayern München tot alternatieven op de transfermarkt.
De Duitse kampioen nam deze zomer afscheid van Arjen Robben en Franck Ribery, dus heeft men nieuwe vleugelaanvallers nodig om spits Robert Lewandowski in stelling te brengen.

Sané was de beoogde steraankoop, maar er kan nu een streep door de naam van de aanvaller van Manchester City. Volgens het Duitse medium TZ is Hakim Ziyech nu de eerste optie om naar Bayern te verkassen.

De creatieveling van Ajax wordt al de hele zomer zijdelings genoemd bij der Rekordmeister en nu zouden de zaken wel eens in een stroomversnelling kunnen raken, al zijn er alternatieven voorhanden.

Ziyech heeft eerder deze zomer uitgesproken Ajax alleen te verlaten voor een topclub waarbij het plaatje compleet is. Om die reden wees hij Sevilla af, maar bij Bayern kan het anders zijn.

In Beieren doet hij mee om de eindzege van de Champions League, krijgt hij goed betaald, heeft hij een nieuwe uitdaging en woont hij toch nog relatief dicht bij zijn familie, hetgeen belangrijk is voor de 26-jarige.

Indien het niet tot een akkoord komt met Ajax en Ziyech, gaat Bayern zich volgens TZ wenden tot Steven Bergwijn van PSV, terwijl Timo Werner van RB Leipzig ook op de radar zou staan.