Zwangere vrouw mishandeld, politie zoekt getuigen

Op zaterdag 20 juli werd er bij de Kiss and Ride van een muziekfestival in het Amsterdamse Bos een zwangere vrouw mishandeld. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zette omstreeks 17:15 uur iemand af bij de Kiss en Ride van het muziekfestival en toen zij terug reed liep er een groep van ongeveer acht jongens voor haar op de weg. Een aantal van deze jongens ging niet aan de kant en toen een van de jongens tegen haar auto aankwam werd de vrouw bedreigd. Één van de jongens opende het bijrijdersportier en trapt, ondanks dat de vrouw riep dat ze zwanger was, een aantal keer in op het slachtoffer.

De vrouw stapte haar auto uit en een omstander schiet schoot te hulp en belde de politie. Een aantal van de jongens trapte nog een paar keer in op haar auto en toen ging de groep er vandoor.

De groep bestond uit ongeveer zes licht getinte jongens en twee jongens met lichte huidskleur in de leeftijd van 20 tot 25 jaar oud. De verdachte die op de vrouw heeft ingetrapt is door haar omschreven als een man met lichte huidskleur, tusssen de 20 en 25 jaar oud en tussen de 1.75 en 1.80 meter lang. Hij heeft donker blond haar dat aan de zijkant opgeschoren is met een lok half voor zijn ogen. Hij droeg een fel groen gekleurd shirt en een spijkerbroek. 

De recherche doet onderzoek naar de mishandeling en de vernieling en is op zoek naar getuigen die iets gezien dan wel gehoord hebben. Heeft u informatie of behoorde je tot de groep jongens? Neem dan contact op via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.