Man denkt internetdate op te wachten, maar wordt zwaar mishandeld

Een 61-jarige man uit de gemeente Uden is maandagavond rond 22.00 uur mishandeld door drie jongens in zijn auto in de Alpenlaan in Tilburg toen hij zat te wachten op zijn internetdate. De man zat te wachten in zijn auto toen de deur werd opengetrokken. Een jongen prikte de man met een mes in zijn zij en op zijn wang. Daarna werden zijn autosleutels afgepakt en liepen de jongens weg.

De man probeerde hulp halen in de straat, echter werd er niet opengedaan waarop de man terug in zijn auto ging zitten. De jongens kwamen weer terug en openden de deur. Een van de jongemannen sloeg de man in zijn gezicht waarbij hij drie tanden kwijtraakten. De politie is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan, maar hebben de drie jongemannen niet meer gevonden. Zij zijn dus nog op zoek naar mensen die wellicht camerabeelden uit de omgeving hebben of meer informatie over de vermoedelijke daders.

De politie vraagt getuigen contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000. Ook via WhatsApp kunnen tips gegeven worden.