FOK! Wat een weer: koel

Vandaag zijn er perioden met zon, in de ochtend komt er in het noordoosten meer bewolking voor en regent het af en toe licht. De maximumtemperaturen variëren van 22°C in de kustgebieden tot ongeveer 26°C in het oosten van het land. De zuidwestenwind draait geleidelijk naar west tot noordwest en is zwak tot matig, in de avond wordt de wind noordelijk en zwak.

Komende nacht klaart het overal breed op en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C. De wind draait naar het oosten en is zwak tot matig.

Morgen overdag zijn er naast wolkenvelden ook zonnige perioden. In de avond neemt van het zuidwesten uit de kans op een bui toe. Met een matige zuidenwind wordt er die dag weer warmere lucht aangevoerd waardoor de maximumtemperatuur uitkomt op 26°C in het zuidwesten en ongeveer 29°C in het oosten van het land. (Bron: KNMI)

 Mistige zonsopkomst (Foto: Klapmongeaul)
Mistige zonsopkomst (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.