FOK! Wat een weer: geen weer

In de zuidelijke helft is er vrij veel bewolking en in het zuiden valt er af en toe buiige regen. In het westen en midden is het aanvankelijk nevelig en komt er lokaal een mistbank voor. In de noordoostelijke helft is het droog en zijn er vandaag zonnige perioden. In de loop van de middag ontstaan met name in het noorden en oosten lokaal enkele regen- of onweersbuien. De maxima lopen uiteen van 21°C in Zeeland tot 30°C lokaal in het oosten. Er staat een zwakke tot matige noordoostelijke wind, in het zuiden en zuidwesten blijft de wind uit het westen waaien.

Komende nacht klaart het in het zuiden van het land op. In het noorden zijn er wolkenvelden aanwezig en kan er nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 14°C in het zuiden tot 18°C in het noordoosten. De wind is zuidwestelijk en zwak, aan zee mogelijk matig.

Morgen zijn er perioden met zon, in de ochtend komt er in het noordoosten meer bewolking voor en regent het af en toe. De maximumtemperaturen variëren van 22°C in de kustgebieden tot ongeveer 26°C in het oosten van het land. De wind komt uit westelijke richtingen en is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

 

Springende haas (Foto: KlapMongeaul)
Een springende haas! Prachtig vastgelegd door KlapMongeaul! (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.