Pagan Online uit Early Access

Pagan Online, de hack-and-slash actieRPG van Wargaming en Mad Head Games, zal op 27 augustus Early Access verlaten. Bij de lancering zal de game uitgebreide updates en vernieuwde systemen bevatten op basis van feedback van spelers verzameld tijdens Early Access.

Nieuwe inhoud en wijzigingen die bij de lancering naar Pagan Online komen zijn onder andere een volledige verhaalcampagne met acht totale acts, nieuwe zones en kaarten en twee nieuwe bazen. De makers hebben click-to-move bedieningselementen en volledige controllerondersteuning toegevoegd. Oorspronkelijk was het spel ontworpen voor WASD-bedieningselementen, maar het bedieningsschema is uitgebreid vanwege de populaire vraag. Er zijn twee nieuwe speelbare personages:

  • de Elden - Een snelle en wendbare ijsconstructie met dubbele aanval met hoge aanvalsnelheid, in staat om vijanden met elke klap te vertragen en mogelijk te bevriezen.
  • Hector - Een behendige Scrapper die gespecialiseerd is in alles wat vuur is. Zijn favoriete wapen is een geweer en hij gebruikt vuile trucs om het slagveld in vuur en vlam te zetten.

Sommige legendarische wapens kunnen worden geüpgraded naar Fabled door de zwaarste gevechten van te overwinnen. In Schools of Magic zijn er zeldzame uitrustingssets die statistieken een boost geven en een nieuw uiterlijk bieden. Lootdrops zijn waardevoller, diverser en direct bruikbaar gemaakt, terwijl crafting-recepten zeldzamer worden en een grotere impact hebben. Er zijn geheel nieuwe skilltrees te ontgrendelen en natuurlijk is er end-game content om nieuwe soorten uitdagingen te geven.

Pagan Online heeft een prijskaartje van € 24,99.

Pagan Online - Elden
Pagan Online - Elden

Pagan Online - Hector
Pagan Online - Hector