Nederlandse actrice opgepakt wegens drugshandel in BelgiŽ

Imanuelle Grives, een Nederlandse actrice die onder andere bekend is van Wie is de Mol en Flikken Maastricht, is opgepakt in België. 

De 34-jarige Grives werd aangehouden op het festival Tomorrowland. Volgens het Antwerpse Parket had ze ongeveer 100 XTC-pillen, maar ook 20 gram Cocaïne, Ketamine en XTC-grondstof mdma. Een deel daarvan is niet op haar persoon aangetroffen maar bij een doorzoeking in haar AirBNB.

Volgens Koen Vaneecke, de advocaat van Grives, gaat het om een mislukt experiment. Gries zou de drugs bij zich hebben gehad als voorbereiding op een rol als drugsdealer. Ze zou zo hebben willen ervaren hoe het echt is om drugs te verkopen. "Zo heeft ze ooit weken op straat geleefd voor een reeks over daklozen. Ter voorbereiding van een nieuwe rol wilde ze nu weten wat het is om drugs te verkopen.”

Voorlopig komt dat haar echter duur te staan, de onderzoeksrechter heeft besloten dat ze zeker tot vrijdag vast moet blijven zitten in het huis van bewaring van Antwerpen. Dat staat bekend om zijn slechte omstandigheden. Zo zou het eten er slecht zijn en is het er erg warm.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Stampen op de grond, handjes in de lucht! Tomorrowland, here I come! 💃🏾 ✨ 🌷 🌈 🥰 🧜🏾‍♀ 😎 🦄

Een bericht gedeeld door Imanuelle Grives (@imanuelleg) op18 Jul 2019 om 8:47 (PDT)