NS haalt alles uit de kast voor Roze Maandag

NS Station Tilburg is hét startpunt van Roze Maandag. Op de dag waarop gelijkwaardigheid en acceptatie wordt gevierd tijdens de grootste kermis van de Benelux, worden reizigers uitgebreid welkom geheten. Je kunt nog snel een roze outfit scoren en al helemaal in de stemming komen. En het feestje kan tot in de kleine uurtjes doorgaan, want de NS zet nachttreinen in.

Op maandag 22 juli begint het feest om 11.30 uur op NS Station Tilburg. Terwijl een dj lekkere beats draait op het voorplein, kan iedereen op de foto met de dragqueens die aanwezig zijn. De Albert Heijn To Go wordt omgetoverd tot Albert Heijn To Gay, bij de Kiosk krijg je regenbooglolly’s en medewerkers zijn uitgedost in het roze en wijzen reizigers de weg naar het feest.

Om 12.30 uur vertrekt vanaf het NS Station Tilburg de PrideWalk richting het kermisterrein. De VVV Tilburg is de hele dag bij het station aanwezig om reizigers te vertellen waar de feestjes zijn. Je kunt er ook nog snel een roze outfit scoren.

Kassandra Rich
Speciale gast is dragqueen Kassandra Rich, het alter ego van servicemedewerker en oud-conducteur Michel. Hij komt speciaal uit Enkhuizen. “Bij NS is iedereen welkom en dat blijkt op Roze Maandag ook wel op NS Station Tilburg. Dus kom ik graag het feest in Tilburg mee vieren!”

Nachttreinen
NS zet nachttreinen in op Roze Maandag. Dit zijn de vertrektijden:Tilburg – Breda – Dordrecht – Rotterdam Centraal: vertrek uit Tilburg om 01.25 uur en 02.25 uur. *Tilburg – ’s-Hertogenbosch – Utrecht Centraal: vertrek uit Tilburg om 01.36 uur en 02.37 uur. Tilburg – Eindhoven: vertrek uit Tilburg om 01.24 uur en 02.25 uur

*De treinen van Tilburg naar Utrecht Centraal rijden via Nijmegen i.v.m. werkzaamheden aan het spoor tussen Den Bosch en Geldermalsen. De treinen stoppen niet in Nijmegen.