FOK! Wat een weer: koud! Brrrrr

Gegroet  

Iets later dan gepland, daarvoor sorry. 

Het was gisteren een rustige dag. Soms scheen de zon, en soms was het bewolkt. Met name in de zuidelijke helft scheen de zon wat meer dan in het noorden. Het bleef op de meeste plaatsen droog. 

Ook de afgelopen nacht was er weinig aan de hand. De minima lagen rond de 10 graden, en dat is wel eens anders in dit jaargetijde. 

Vandaag dan, we hebben een afwisseling van wolken en zon. Dus er verandert eigenlijk niet zoveel met gisteren Een enkel buitje is niet uitgesloten. Die kans is het grootst in het noorden en oosten. De meeste opklaringen verwacht ik weer in het zuidwesten. Het is uitermate koel met maar 18 graden gemiddeld.

Ook de de dagen erna is het maar gematigd zomerweer, ware het niet dat er rond het midden van de week wat serieuzere neerslag kan gaan vallen, en dat met name op donderdag. Maar dat is nog zo ver weg. Gematigd zomerweer met maxima die wel iets gaan oplopen, maar stabiel en warm zomerweer zit er voorlopig absoluut niet in. 

Tot ziens!  

Nederland (Foto: KlapMongeaul)
Nederland op zijn mooist. Deze schitterende foto is gemaakt door KlapMongeaul! 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.