Politie zoekt getuigen dodelijk schietincident Houten

Bij een schietincident op de Schoneburgseind in Houten is donderdagavond een 55-jarige man om het leven gekomen. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) onderzoekt deze zaak en roept getuigen op zich te melden.

Rond 23:00 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er was geschoten op een parkeerplaats. Politieagenten troffen daar een overleden man aan. De omgeving werd afgezet en specialisten van Forensische Opsporing voerden uitgebreid sporenonderzoek uit. Ondanks een zoekactie, waarbij ook een politiehelikopter en politiehonden werden ingezet, werden er geen verdachten aangetroffen.

Het is onbekend waar de dader of daders naar toe zijn gevlucht.De pollitie vraag mensen die in de omgeving bewakingscamera’s hebben hangen hun beeldmateriaal van voor en na het schietincident met het rechercheteam te delen via het tipformulier. Ook ander beeldmateriaal van het schietincident is welkom, aldus de politie. 

Ook vraagt de politie getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844, of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.