Feyenoord ontvangt goed nieuws: "Heel mooie club, ik sta ervoor open"

Luciano Narsingh is op zoek naar een nieuwe werkgever en het is niet onmogelijk dat de vleugelaanvaller op korte termijn bij Feyenoord neerstrijkt. De voormalig PSV'er werd door Harry Vermeegen telefonisch gevraagd naar zijn toekomstplannen en gaf openlijk toe dat een overgang richting de Rotterdamse club hem wel wat lijkt. Narsingh is sinds enkele dagen transfervrij na zijn vertrek bij Swansea City.

"Feyenoord is een heel mooie club. Ik sta ervoor open. Er is een behoorlijke kans dat ik voor Feyenoord kies", laat Narsingh aan duidelijkheid niets te wensen over in het onderhoud met Vermeegen. De 28-jarige buitenspeler, die the Swans twee seizoenen diende, staat naar verluidt ook op het lijstje van Besiktas.

Narsingh werd onlangs gepolst door Dirk Kuyt, die tegenwoordig als jeugdtrainer fungeert bij Feyenoord en onderdeel uitmaakt van het technisch hart. De oud-aanvaller wordt op zakelijk gebied begeleid door Rob Jansen, tevens de zaakwaarnemer van de clubloze vleugelaanvaller. Volgens Voetbal International ziet hoofdtrainer Jaap Stam de komst van Narsingh ook wel zitten.

Mocht Narsingh voor Feyenoord kiezen, dan wordt dat zijn derde club in de Eredivisie. Tussen 2008 en 2012 stond de negentienvoudig international van het Nederlands elftal onder contract bij sc Heerenveen. Daarna volgden vijf seizoenen in het shirt van PSV, dat hem aan Swansea verkocht. Met de club uit Wales degradeerde de flankspeler in 2018 uit de Premier League.