Bewapen je in de groezelige basis van Remnant: From the Ashes

Remnant: From The Ashes is een third-person survival actiegame van Darksiders 3-ontwikkelaar Gunfire Games. Hierin neem je het alleen of in teams van drie personen op tegen mythische wezens uit andere werelden. Waar de levels procedureel gegenereerd worden, zijn er wel statische hubs waarin je je personage aanpast en andere spelers ontmoet. Deze hubs zijn nu belicht in een nieuwe video.

"Veel mensen denken dat Ward 13 gebouwd is als bunker voor een laatste massale oorlog die nooit gekomen is. Anderen geloven dat het een geheim onderzoekscentrum is geweest waar nieuwe wapens werden ontwikkeld. Geen van beiden komt in de buurt van de waarheid …" Hoe dan ook, Ward 13 is waar je moet zijn om upgrades, voorraden en nieuwe gear te verkrijgen. Ook vang je hier flarden van de lore van de game op.

Het Labyrinth is op zijn beurt dan weer "een grenzeloze dimensie en fysieke connectie tussen bestaansniveaus, die werelden afgesneden van de World Stones bereikbaar maakt". Een brug tussen de hub-wereld en de levels, dus. Beide hubs zie je in onderstaande video voorbijkomen. Remnant: From the Ashes verschijnt op 20 augustus voor PlayStation 4, Xbox One en pc.