FOK! Wat een weer: weinig verandering

Vandaag is het zonnig, maar in het noorden en noordoosten zijn er eerst ook wolkenvelden. Af en toe is er ook sluierbewolking aanwezig. De middagtemperaturen lopen uiteen van 19°C vlak aan zee tot 24°C in het zuidoosten van het land. De wind waait uit richtingen tussen west en noord en is zwak tot matig.

Komende nacht neemt de bewolking van het noordwesten uit toe. Het blijft droog. Het koelt af naar ongeveer 15°C. De wind draait naar west en wordt matig, langs de noordkust en boven het IJsselmeer tijdelijk vrij krachtig.

Vrijdag begint vooral in het noorden met veel bewolking. In de middag zijn er zonnige perioden. In het uiterste noorden zou lokaal een spatje regen kunnen vallen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 18°C aan zee tot 26°C in het zuidoosten. De wind blijft overwegend westelijk en matig. (Bron: KNMI)

Ik was dinsdag in het Ledeboerpark in Enschede
Ik was dinsdag in het Ledeboerpark in Enschede

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.