Bol, Matthews en Haga verlengen bij wielerploeg Sunweb

Naast de geruchten over een vertrek van Tom Dumoulin bij wielerploeg Team Sunweb is er ook goed nieuws te melden. Cees Bol, Michael Matthews en Chad Haga hebben hun contract verlengd.

Bol maakt in zijn debuutseizoen indruk en won Nokere-Koerse, de zevende etappe in de Ronde van Californië en de openingsetappe in de Ronde van Noorwegen. De 23-jarige sprinter heeft zijn contract met een jaar verlengd tot en met eind 2021.

“Cees past perfect in ons team en heeft al grote stappen voorwaarts gezet in een korte tijd”, aldus ploegleider Marc Reef.

Ook Bol is blij met de contractverlenging: “Ik heb een droomstart gehad en voel dat dit de juiste plek is. Ik kijk ernaar uit om bij dit team volgende stappen te zetten in mijn carrière.”

Naast Bol verlengden ook de Australiër Michael Matthews en de Amerikaan Chad Haga hun contract tot eind 2021. Na het afhaken van Dumoulin voor de Tour de France is Matthews een van de speerpunten in Frankrijk. De ervaren Haga won eind juni verrassend de slottijdrit van de Giro d'Italia.