Tifa speelbaar in Dissidia Final Fantasy NT

Square Enix maakt vandaag bekend dat Tifa, het personage uit Final Fantasy VII, nu te koop is als downloadbaar personage in Dissidia Final Fantasy NT en Dissidia Final Fantasy NT Free Edition voor pc en PlayStation 4. Ook krijgt Zenos yae Galvus gratis eex extra kostuum.

Tifa Lockhart sluit zich vandaag aan bij het groeiende aantal speelbare personages in Dissidia Final Fantasy NT, en brengt haar eigen vechtstijl met zich mee. Als Assassin-personage is Tifa een meester in de vechtkunst en kan ze diverse acties ontgrendelen naarmate ze haar vijanden vaker raakt. Haar Limit Break-vaardigheid versterkt haar bondgenoten op basis van het aantal successen dat ze haalt op de gokmachine die daarbij in beeld verschijnt.

Om de recente lancering te vieren van Final Fantasy XIV: Shadowbringers kunnen spelers ook een speciaal nieuw uiterlijk downloaden voor het downloadbare personage Zenos yae Galvus. Het Legatus of the XIIth-uiterlijk van Zenos is gratis te downloaden vanaf vandaag tot 7 augustus 2019.