Extra moeilijke modus voor World War Z

Saber Interactive heeft de gratis ‘Six Skulls' update uitgebracht voor World War Z, de co-op shooter geïnspireerd door de film van Paramount Pictures. De 'Six Skulls' update is vanaf vandaag beschikbaar op PlayStation 4 en vanaf morgen op pc.

Dit nieuwste contentpakket introduceert de nieuwe extreme six-skull moeilijkheidsgraad-instelling voor alle tot nu to uitgebrachte chapters. Deze uitdagingen vereisen meer dan ooit het goed bewaren van hulpmiddelen, een strategie om alle hoeken in de gaten te houden en een ervaren trigger finger, met unieke beloningen voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan en overwint.

De ‘Six Skulls’ update volgt de recente toevoeging van ‘The Undead Sea’-patch, die een nieuwe missie op een geïnfecteerde pont in Tokio toevoegde samen met een nieuw type zombie. Het team heeft plannen om in de nabije toekomst ‘The Big Update’ uit te brengen. Deze gratis DLC heeft een nieuwe weekly challenge modus naast een aantal wapenvarianten, character skins en accessoires.

World War Z wordt aangedreven door de dynamische Swarm Engine van Saber, die honderden snelle en bloeddorstige zombies als één grote horde laat bewegen of juist als individuele aanvallers loslaat op spelers. Kies uit zes verschillende classes, kies je wapen, explosieven, turrets en valstrikken. Overleef de doden in co-op campaign missies voor vier spelers over de hele wereld, met onder andere New York, Jeruzalem, Moskou en Tokio. Er is ook multipalyer-modus. Daarin vecht je tegen zombies en menselijke spelers in een team.

World War Z is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc via de Epic Games Store.