FOK! Wat een weer: minder zon en overal koeler

Welkom!

De grote hitte zijn we voorlopig kwijt, al blijft die nooit heel ver weg uit de buurt. We zijn echter maar een klein landje en de warmte blijft daardoor net ten oosten van ons hangen. Wij moeten het doen met koelere zeelucht. Gisterochtend werd het nog net 30 graden in het oosten en zuidoosten, maar een uitgeblust koufrontje blies de warme lucht het land uit. Op dat front viel er zowaar een enkele spat regen.

Vandaag is er meer bewolking dan gisteren. In het noorden kan lokaal een spatje regen vallen, maar veel zal dat niet zijn. Elders is de bewolking wat dunner, maar heel veel zon zal er niet te zien zijn. Het wordt hierbij 17 tot 18 graden op de Wadden, tot nog ruim 23 in het zuidoosten De wind komt uit een westelijke richting en is matig tot vrij krachtig. Op de Wadden nog iets steviger.

De komende week staat er weinig interessants op het programma. Doodsaai weer. Voor niemand wat wils.

Fijne avond!  

Spreeuwen1 (Foto: KlapMongeaul)
Twee spreeuwen in conclaaf. (Foto: KlapMongeaul)

Spreeuwen2 (Foto: KIapMongeaul)
De discussie duurt voort. Fraai gefotgrafeerd door: (KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.