Conservatieve journalist door Antifa gemolesteerd

Andy Ngo, een conservatieve journalist is zaterdag in het ziekenhuis belandt na een aanval door Antifa-leden. Ngo was in Portland om verslag te doen van een linkse tegendemonstratie, die georganiseerd werd om een geplande demonstratie van de conservatieve groep 'Proud Boys' te dwarsbomen.


Aanval van linkse rakkers op journalist (Bron: Youtube)

Volgens Ngo werd zijn fotoapparatuur gestolen. Op beelden geschoten door een andere journalist werd hij zwaar gemolesteerd en overgoten met milkshakes. Gedurende de gehele dag werden de conservatieve demonstranten door de linkse anarchisten bekogeld met milkshakes gevuld met sneldrogend cement, rauwe eieren en traangas. Uiteraard door voornamelijk gemaskerde Antifa-fascisten.

Ngo schrijft veel over Antifa en becommentarieerd hun fascistoïde tactieken regelmatig op de rechtse nieuwszender FOXnews. Bij de mishandeling was er geen politieman te bekennen overigens, al lieten zij via Twitter weten dat men moest stoppen met het gooien van milkshakes. Later op de dag werden drie Antifa-meelopers gearresteerd. Of zij deel hadden in de mishandeling van de journalist is niet bekend. Ngo zelf liet via Twitter een foto van zichzelf zien, na de mishandeling.

Het gebeurt steeds vaker dat conservatief geluid in de VS de mond gesnoerd wordt. Conservatieve studenten worden met enige regelmaat de klas uitgegooid en laatst werd de zoon van president Donald Trump in een restaurant bespuugd door een serveerster. Eerder werden conservatieven door linkse meutes restaurants uitgeschreeuwd. Blijkbaar is nu het journaille aan de beurt.