FOK! Wat een weer: minder warm

Er zijn zonnige perioden. Het blijft droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 22°C in het noordelijk kustgebied tot 30°C in het uiterste oosten en zuidoosten. Dit maximum wordt al aan het eind van de ochtend bereikt, want vanmiddag stroomt er van het westen uit koelere lucht binnen. De wind draait in de ochtend van het westen uit naar west en is overwegend matig, aan de kust af en toe (vrij) krachtig.

Komende nacht zijn er wolkenvelden en blijft het droog. De minimumtemperatuur ligt rond 15°C. De wind is komt uit een zuid tot zuidwest en is matig, aan de kust vrij krachtig.

Morgen overdag is het met name in het noorden overwegend bewolkt en daar kan in de ochtend en begin van de middag af en toe lichte regen vallen. Elders zijn er wolkenvelden en blijft het droog. De maximumtemperatuur komt uit op 18°C in het noordwesten tot 24°C in het uiterste zuidoosten. De wind is westelijk en matig, aan de aan de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig, in het Waddengebied mogelijk krachtig, 6 Bft. (Bron: KNMI)

Een militair oefenterrein in Bergen (Duitsland). 's Avonds laat (Foto: qltel)
Een militair oefenterrein in Bergen (Duitsland). 's Avonds laat (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.