Verstappen heeft zin in GP van Oostenrijk

Max Verstappen kijkt met veel plezier uit naar de Grand Prix van Oostenrijk. De Nederlander roemt het circuit en kijkt ook uit naar de vele enthousiaste fans.

"Ik kijk uit naar de Oostenrijkse Grand Prix, vooral omdat we er vorig jaar wisten te winnen. Het was een erg bijzonder moment om op de Red Bull Ring in een Red Bull auto te winnen. Het was ongelooflijk met zoveel Oostenrijkse en Nederlandse fans in het publiek. Op welk gedeelte van het circuit je ook zit, je hebt overal goed zicht op het grootste gedeelte van de baan. Dat zorgt volgens mij voor meer sfeer, omdat fans de race zo dichtbij kunnen volgen", zo legt de jonge Nederlander uit op Verstappen.nl.

"Het is een kort rondje, maar ik vind het een uitdagend circuit omdat er zoveel verschillende typen bochten zijn. Dus er is veel waar je rekening mee moet houden qua balans van de auto en het is niet zo eenvoudig om de auto af te stellen. We gaan natuurlijk weer ons best doen en het is altijd goed voor het team om in Oostenrijk te zijn, waar het een thuisrace is en er veel positieve energie hangt. Morgen geef ik een show run in Graz, waar ik zin in heb, helemaal met al die aanwezige fans. Ik denk dat er deze week veel adrenaline zal stromen!" Zo vult Verstappen aan.

Verstappen heeft zin in GP van Oostenrijk (Pro Shots / Michael Potts)
Verstappen heeft zin in GP van Oostenrijk (Pro Shots / Michael Potts)