Special Editions van Final Fantasy VII Remake

Square Enix heeft ook details onthuld over de speciale edities, inclusief de Deluxe Edition en de Square Enix Online Store-exclusieve “1st Class Edition” voor de verzamelaar met teveel geld.

De Deluxe Edition, die later vandaag beschikbaar komt als pre-order, bevat een hardcover artbook met concept art, een mini-soundtrack-cd, Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen en een Sephiroth Steelbook. De Digital Deluxe Edition bevat een digitaal artbook, een digitale mini-soundtrack-selectie en Summon Materia DLC die spelers in de game Cactuar laat oproepen. Deze kost 89,99 euro.

De “1st Class Edition” bevat alle content van de Deluxe Edition, de Carbuncle Summon Materia DLC, en een boxset van Play Arts Kai met Cloud Strife en zijn Hardy Daytona (apart verpakt). Deze editie is in beperkte oplage verkrijgbaar in de Square Enix Online Store. Deze kost 299,99 euro.

Wie één van de versies (ongeacht welke) van de game pre-ordert bij geselecteerde retailers, ontvangt bij de lancering ook de Chocobo Chick Summon Materia DLC. Wie een digitale versie pre-ordert in de PlayStation Store ontvangt ook het Cloud & Sephiroth dynamisch thema voor PlayStation 4.

Final Fantasy VII Remake - 1st Class Edition (Foto: Square Enix)

Final Fantasy VII Remake - Deluxe Edition (Foto: Square Enix)