FOK! Wat een weer: vandaag meest droog

In het grootste deel van het land is het bewolkt met in het oosten en noordoosten eerst nog af en toe regen. Het klaart van het zuidwesten uit op. De middagtemperatuur ligt tussen 17°C op de Wadden en plaatselijk 22°C in het oosten. De zwakke tot matige wind komt uit het zuidwesten en draait later naar west. In het noordelijk kustgebied is de wind eerst noordoostelijk.

In de nacht naar woensdag raakt het van het zuidoosten uit overal bewolkt en komen er perioden met regen. De minimumtemperatuur ligt rond 12°C en er staat een zwakke wind, meest uit noordelijke richtingen.

Woensdag trekt de regen noordwaarts over Nederland. In de loop van de dag klaart het van het zuiden uit op. In het zuiden ontstaan in de avond enkele buien, die zich noordwaarts verplaatsen. De middagtemperatuur ligt rond 18°C en er staat een zwakke tot matige veranderlijke wind. (Bron: KNMI)

Static spotte bewolking (Foto: Static)
static spotte bewolking (Foto: static)


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.