Presentator Tan herdenkt 'jaar na dato'

Het is zaterdag een zware dag voor de, normaalgesproken olijke, tv-persoonlijkheid Humberto Tan. Op deze dag herdenkt Tan zijn afscheid bij de avondtalkshow RTL Late Night, een verlies waar de aimabele neger nog steeds niet overheen lijkt te zijn.

"8 juni...een bijzondere dag. Niet alleen de geboortedag van de moeder van Ineke, maar ook precies een jaar na de laatste uitzending van RTLLN. Inmiddels veel nieuwe programma's en uitdagingen op mijn pad gekomen, zoals nu de opname van 'De Repairshop'. Objecten, groot of klein, met een mooi verhaal worden door ambachtsmensen met liefde gerestaureerd. Vandaag, op deze bijzondere dag, vol energie en liefde dus bezig met de toekomst", schrijft hij mooi op Instagram bij een spontane foto.

Voor degene die onderstaande Instagram niet kan zien, klik dan hier.

Tan werd na 1055 afleveringen aan de kant gezet, nadat Nederland genoeg van hem had gekregen en de kijkcijfers dramatisch laag werden. Opvolger Twan Huys zat vanaf het begin niet lekker in zijn vel en werd daarna vrij snel van de buis gehaald. Beau van Erven Dorens, verdienstelijk vervanger van Tan tijdens diens afwezigheid, start binnenkort met een vernieuwde versie van de sleets geworden avondtalkshow.

Laat al je vrienden zien dat ook jij Tan op deze zwarte dag steunt en gebruik #RTLLN op je sociale media.