Wolven genoeg in Ghost Recon Breakpoint

De E3-gamebeurs staat voor de deur en alle uitgevers willen hun trailers onder de aandacht brengen nog voor het geweld tijdens de persconferenties losbarst. Zo ook Ubisoft en zij komen met de E3-trailer voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een open wereld. De complete game is te spelen in solo of coöp tot vier spelers. Het speelveld is Auroa, een mysterieuze eilandgroep waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren.

De Wolves, een gevaarlijke groep ex-militairen hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost-eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walkers mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.