'PSV pakt door en heeft al contact gelegd met Berghuis'

PSV heeft belangstelling voor Steven Berghuis en deze week is er contact geweest tussen de aanvaller van Feyenoord en de Eindhovenaren. Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdag. PSV moet rekening houden met een vertrek van Hirving Lozano en mogelijk ook Steven Bergwijn en oriënteert zich alvast op de markt, zo klinkt het.

Voor Berghuis moet een flink bedrag op tafel komen, want Feyenoord verlangt naar verluidt een bedrag van meer dan tien miljoen euro voor de vleugelaanvaller. De 27-jarige Nederlander, die nog twee seizoenen vastligt, staat niet onwelwillend tegenover een vertrek uit Rotterdam. PSV-trainer Mark van Bommel wil niet reageren op de geruchten.

De nummer twee van de Eredivisie oriënteert zich volgens het Algemeen Dagblad op zowel de binnen- als buitenlandse markt en ziet Arjen Robben, die transfervrij vertrekt bij Bayern Munchen, graag terugkeren. Berghuis speelde de afgelopen drie seizoenen voor Feyenoord, dat hem na een huurperiode voor 6,5 miljoen euro definitief overnam van het Engelse Watford.