FOK! Wat een weer: vanavond misschien regen...

Er is vrij veel bewolking met vanochtend vooral in het noorden wat lichte (mot)regen. In de middag zijn er in het midden en zuiden ook opklaringen en het blijft dan droog. Aan het einde van de middag trekt van het noordwesten uit een regenzone het land binnen. De regen breidt zich in de avond over het land uit. In het zuidoosten blijft het nog lang droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 17°C in het noordelijk kustgebied tot lokaal 23°C in het zuidoosten. De zuidwestenwind neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig tot krachtig.

Komende nacht trekt de regenzone verder zuidoostwaarts. Van het westen uit wordt het daarna droog en klaart het op. De minima liggen rond 12 °C. De wind draait naar west en neemt af naar zwak tot matig. Aan de noordkust is de wind af en toe vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er flinke zonnige perioden. In het zuidoosten is het eerst nog bewolkt en in het zuiden van Limburg kan in de ochtend nog wat regen vallen. Het blijft verder op veel plaatsen droog, maar in de avond kan in het noordwesten een enkele bui van zee binnendrijven. De middagtemperatuur ligt tussen 15°C aan de noordwestkust en lokaal 20°C in het zuidoosten. De wind komt uit west tot noordwest en is meest matig. (Bron: KNMI)

Chemtrails boven Charged zijn woonplaats. Sindsdien niets meer van hem vernomen, nou dan weet je het wel. Gelukkg hebben de foto's nog..
Chemtrails boven Charged zijn woonplaats. Sindsdien niets meer van hem vernomen, nou dan weet je het wel. Gelukkig hebben we de foto's nog..:)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.