Volleybalsters weer onderuit in Nations League

De Nederlandse volleybalsters hebben na de nederlaag tegen Servië ook de tweede wedstrijd in de Nations League verloren. In Belgrado was Turkije met 1-3 te sterk voor de ploeg van Jamie Morrison.

Nederland kwam in de eerste drie sets telkens op voorsprong, maar dat leverde alleen in de derde set ook daadwerkelijk iets op, waarna Turkije het in de vierde set overtuigend afmaakte.

Nederland speelt overigens vooral met jonge speelsters, omdat het gros van de vaste waarden na een slopend seizoen rust krijgt van Morrison. Nederland speelt donderdag om 17.00 uur de derde wedstrijd, dit keer tegen Zuid-Korea.

Volgende week volgen drie wedstrijden in Omnisport in Apeldoorn, met als tegenstanders Polen, Bulgarije en - net als vorig jaar - Brazilië.