Heers als de Ventrue in Vampire the Masquerade: Bloodlines 2

Paradox heeft vandaag de vierde Clan aangekondigd die speelbaar zal zijn in Vampire the Masquerade: Bloodlines 2, de Ventrue. Daar hoort vanzelfsprekend weer een trailer  en een gameplay video bij.

Clan Ventrue zijn in Bloodlines de Clan van de leiders, koningen en artistocraten. Ze bevinden zich vaak in machtige posities maar hun zwakte is dat ze slechts van een selecte groep bloed kunnen drinken door hun elitaire houding. 

De twee disciplines voor de Ventrue in Bloodlines 2 zijn Dominate en Fortitude. Met de Dominate discipline kun je onder andere via Mesmerize slachtoffers in een trance brengen en met Command volgen ze al je bevelen op. Fortitude, de discipline van bovennatuurlijke weerstand, doet precies wat het zegt: het zorgt dat je de aanvallen van vijanden beter kan verdragen. Senior product manager Schwarzer zegt dat door Fortitude spelers elke vijand uit Bloodlines 2 kunnen overleven wanneer je slim speelt.

Met de aankondiging van de Ventrue rest er nog één speelbare Clan die onthuld moet worden. Spelers kunnen straks naast de Ventrue ook kiezen voor Brujah, Tremere en Toreador.