FOK! Wat een weer: meer van hetzelfde

Zonnig, in de loop van de dag ontstaan enkele stapelwolken. De middagtemperatuur loopt op naar 14°C op de Wadden tot 18°C in het zuiden. De noordoostenwind is overwegend matig, langs de kust kan in de middag een wind van zee opsteken.

In de nacht naar donderdag is er aanvankelijk weinig bewolking, aan het einde van de nacht komen in het oosten enkele wolkenvelden binnendrijven. Het koelt af naar een graad of 5. De noordoostenwind is zwak tot matig.

Donderdagochtend neemt de bewolking van het oosten uit toe maar blijft het nog overwegend droog. In het westen is eerst de zon nog te zien. In de middag en avond wordt de bewolking dikker en valt er af en toe wat lichte regen, vooral in de oostelijke helft van het land. De maximumtemperatuur bedraagt ongeveer 17°C, maar later in de middag koelt het in het noorden en oosten af naar slechts een graad of 12. De noordoostelijke wind neemt toe naar matig boven land en vrij krachtig langs de kust. (Bron: KNMI)

Mooie wolkenformatie (Foto: Interpretatie)
Mooie wolkenformatie (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.