Politie onderzoekt schietincident Rotterdam

Afgelopen nacht zijn er meerdere schoten gelost op een woning in de Plantagestraat in Rotterdam. De politie gaat vandaag verder met tactisch en forensisch onderzoek. Een woordvoerder van de politie: "Het buurtonderzoek is in volle gang en agenten komen graag in contact met mensen die iets gezien of gehoord hebben. Als u in het bezit bent van camerabeelden, is dat ook waardevolle informatie voor het onderzoeksteam."

Rond 01:00  uur vannacht kwamen er bij de politie meerdere meldingen binnen van mensen die schoten gehoord hadden in de omgeving van de Plantagestraat. Agenten die ter plaatse gingen troffen op straat ook meerdere hulzen aan. In een ruit van een woning in de straat waren ook meerdere kogelinslagen te zien. De forensische opsporing is ter plaatse gekomen om sporen veilig te stellen.

Het onderzoek gaat vandaag verder. Er wordt naast forensisch onderzoek vandaag ook buurtonderzoek gedaan. Het onderzoeksteam is onder meer op zoek naar camerabeelden. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Eventuele camerabeelden kunnen via het tipformulier op de website geupload worden.