Peter Parker verwerkt 'Endgame' in nieuwe Spider-Man: Far From Home-trailer

De nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home brengt een aantal nieuwe zaken met zich mee. De eerste is een heuse spoilerwarning, ingesproken door spoilerkoning Tom Holland zelf, om kijkers te vertellen dat wanneer je Avengers: Endgame niet gezien hebt, deze trailer vermeden moet worden.

Want de eerste momenten van de trailer gaan al direct in op één van de gebeurtenissen aan het einde van de drie uur durende kaskraker. Wie de trailer voor Far From Home bekijkt, heeft direct een goed idee van wat er in Endgame gebeurt.

De tweede primeur voor deze trailer is dat de film blijkbaar een nieuw concept in het Marvel Cinematic Universe introduceert, ook als gevolg van Endgame. Dit concept, wat we in verband met spoilers ook maar even niet bij naam zullen noemen, is welbekend uit comics en tv-series van Marvel en DC maar had tot nu toe nog geen plaats in het MCU. Hiermee is de tweede Spider-Man film met Tom Holland zowel een afsluiter voor Marvels Phase 3 als een hint naar wat in latere films belangrijk zou kunnen worden.

Spider-Man: Far From Home is opnieuw geregisseerd door Jon Watts en verschijnt op 4 juli in de bioscopen.