FOK! Wat een weer: fris met een enkele bui

Moggé!  

Het is fris en het blijft ook fris. Alleen woensdag en donderdag zijn iets zachtere dagen, maar daarbij moeten we dan wel rekening houden met regenachtige condities. gisteren bleef het ook niet overal droog. Er vielen her en der enkele buien en lokaal werd daarbij ook onweer gerapporteerd. Dat was onder meer het geval boven Noord-Holland en de Noordoostpolder. Toch waren er ook veel plaatsen die het wél droog hielden. De zon ging echter vaak schuil achter de bewolking.

Vandaag hebben we eigenlijk een vergelijkbaar beeld als dat van gisteren. Er zijn opnieuw brede wolkenvelden en zo her en der valt er een bui. Dat kan overal gebeuren, maar er zullen ook nu weer veel plaatsen zijn die het wederom overwegend droog houden. Verder zullen we het moeten doen met slechts 10 tot 12 graden. Ook op deze dinsdag staat er maar weinig wind.

Tot ziens!  

Natuurgebied Het Twiske (Foto: Interpretatie)
Interpretatie (Nog steeds met hoofdletter) maakte een wandeling door het natuurgebied 'Het Twiske'. Op de achtergrond een bui. (foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.