FOK! Wat een weer: de kou komt erin

Goeiedag!

Vrolijk worden we er niet van. De weerkaarten voorspellen dat het allesbehalve aangenaam wordt de komende dagen. De afgelopen dagen was het nog wel enigszins te doen. De zon was niet volop aanwezig, maar met een graad of 15 was het best nog aangenaam. De komende tijd halen we met moeite nog de 10 graden. Alleen vandaag komen we daar nog overheen.

We zien dat er vandaag enkele buien gaan passeren en de wind draait daarmee naar het noordwesten. Dan is de weg vrij voor de koele lucht om in te stromen. Bij de buien is er morgen een kleine kans op een donderslag. Langs de kust is het dan nog maar 12 graden, terwijl in het zuiden nog 16 of 17 graad behaald kan worden. 

Na vandaag is het kil met hooguit een graad of 10 en af en toe een enkele bui, zonder grote hoeveelheden. De wind blijft voorlopig uit een noordelijke richting komen.

Een dikke jas aan buiten is zeker geen overbodige luxe.  

Fijne avond!  

Oostende in de zon (Foto: bazbo)
Twee weken geleden was het zonnig en warm. Ook in Oostende waar bazbo toen was. (Foto: bazbo)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.