FOK! Wat een weer: zomer

Vandaag is er veel zon maar vooral in het zuiden komt er ook sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuiden. De wind is oost, matig tot vrij krachtig, in het Waddengebied eerst af en toe krachtig, 6 Bft.

In de nacht naar woensdag zijn er enkele wolkenvelden, het blijft vrijwel overal droog. De minima liggen rond 12°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is meest matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog vrij krachtig.

Woensdagochtend kan er zeer lokaal een bui voorkomen, verder zijn er perioden met zon. Aan het einde van de middag en in de avond trekken er enkele buien van zuid naar noord over het land. Hierbij is kans op onweer en windstoten. De maxima liggen rond 24°C. De wind is zuid tot zuidoost en overwegend matig, in het noordelijk kustgebied eerst nog oost tot zuidoost en vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Interpretatie zocht verkoeling aan het water  (Foto: Interpretatie)
Interpretatie zocht verkoeling aan het water (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.