FOK! Wat een weer: het blijft nog even zo

Vandaag is het zonnig, wel komt er af en toe sluierbewolking voor. De maxima lopen uiteen van 20°C in het Waddengebied tot 26°C in het zuiden van het land. De oost- tot zuidoostenwind is matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. De wind is bovendien vlagerig.

In de nacht naar dinsdag is het helder. De minima liggen rond 10°C. De wind is oostelijk, matig, aan de kust vrij krachtig.

Dinsdag overdag is er opnieuw veel zon en soms ook sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 19°C in het Waddengebied tot 24°C in het zuiden. De wind komt uit oost tot zuidoost en is matig tot vrij krachtig, in het noordelijk kustgebied af en toe krachtig, 6 Bft.

Woensdag nog warm maar al wel kans op een enkele bui. Donderdag overgang naar een koeler en wisselvalliger weertype met van tijd tot tijd regen(buien). (Bron: KNMI)

Gisteren op een heuvel bij het Duitse Kleve. In de verte ligt Nijmegen (Foto: qltel)
Gisteren op een heuvel bij het Duitse Kleve. In de verte ligt Nijmegen (Foto: qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.