Joker morgen naar Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo heeft uit het niets een video-presentatie van ruim vijftien minuten online geplaatst. De video gaat over de 3.0 update voor Super Smash Bros. Ultimate en het eerste Challenger Pack: Joker.

Joker is morgen beschikbaar in Super Smash Bros. Ultimate. Hij vecht met zijn pistool en mes en natuurlijk zijn eigen Persona, Arsene. Zijn stage is Mementos. Het uiterlijk van Mementos verandert afhankelijk van welke muziek er gespeeld wordt. Er worden elf muziektracks toegevoegd uit Persona 3, 4 en 5. In de video kun je Joker in actie zien. De Mii Fighters krijgen ook wat liefde in de vorm van nieuwe kostuums gebaseerd op personages uit Persona en Sonic. Deze kosten 75 cent per stuk.  

Ander groot nieuws is de terugkeer van de stage builder. Deze werd geïntroduceerd in Super Smash Bros. Brawl. Teken je level op het touchscreen, plaats diverse soorten platforms en hazards (zoals teleporters), bouw levels in de diepte en meer.

Een andere feature is een video editor, waarin je diverse opgeslagen video's kunt combineren. Video's en stages kunnen vervolgens online gedeeld worden. Hier heb je wel een Nintendo Online Abonnement voor nodig. Deze content is ook via de Nintendo Mobile app te bekijken via Smash World.