Anno 1800 is bouwklaar

Anno 1800 is uitgekomen voor pc en Ubisoft heeft er natuurlijk een releasetrailer voor gemaakt. Daarnaast is er het post-launch plan dat laat zien wat het spel in de toekomst te bieden heeft.

Dit plan bevat de Season Pass die toegang biedt tot drie grote DLC: Sunken Treasures, Botanica en The Passage. Verder krijgen alle Anno 1800-spelers toegang tot gratis content waaronder de Co-op Mode, Community Challenges en Statistics Building die in de toekomst worden toegevoegd.

Spelers krijgen de mogelijkheid om hun vaardigheden als heerser te testen. In Anno 1800 creëren spelers enorme metropolen, zetten ze efficiënte logistieke netwerken op, staan ze aan het hoofd van een nieuw, exotisch continent en domineren ze tegenstanders door diplomatie, handel of oorlogvoering. De game combineert features van 20 jaar aan Anno, zoals individuele AI-vijanden, willekeurig gegenereerde maps, multisession gameplay en meer. Met de nieuwe Expedities-functie sturen spelers bemanningen over de hele wereld aan terwijl ze op zoek gaan naar roem en fortuin. Ook verkennen spelers Zuid-Amerika terwijl ze aanspraak maken op het zwarte goud dat dit nieuwe tijdperk van industrie mogelijk maakt.

Anno 1800 is verkrijgbaar voor pc in de Ubisoft Store en in de Epic Games store.