Entrada voor Halsema blijkt flauwe grap F-Side te zijn

Bij de ambtswoning van burgemeester Femke Halsema op de Herengracht hebben zich vanmiddag een paar ME-busjes verzameld. Aanleiding was de oproep van Ajax-supporters om bij de woning een 'entrada' te houden. Ze zouden daarmee willen protesteren tegen het ingrijpen van de politie voorafgaand aan de wedstrijd tegen Juventus afgelopen woensdag.

Grap
De oproep werd door verschillende supportersgroepen op sociale media gedeeld, maar de F-side liet vanmiddag via Instagram weten dat het om een 'ludieke grap' ging. 'We zijn nog altijd pissig en nog niet klaar met de politie en gemeente, echter gaat het seizoen gewoon door, vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap.'

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Mooi om te zien hoeveel een Entrada keer op keer los maakt bij de supporters. Het is een unieke traditie wat de wereld overgaat en nu kapot wordt gemaakt door de gemeente en politie. Natuurlijk was de ‘Entrada’ van vandaag bij de ambtswoning een ludieke grap, goed om te zien hoeveel dit weer losmaakt. Wij zijn nog altijd pissig hierover en nog niet klaar met de gemeente en politie, echter gaat het seizoen gewoon door, vandaag zetten we weer de volle focus op het aankomende kampioenschap. Kom vroeg naar het stadion en wissel jouw kaart voor Juventus om als je dat nog niet hebt gedaan. Neem een kijkje op De Toekomst om 14:30 uur, waar Ajax O19 het tegen hun leeftijdsgenoten van PSV opneemt. Drink je biertje in het honk en schreeuw Ajax naar een ruime overwinning. Tot straks.

Een bericht gedeeld door F-SIDE (@fside) op13 Apr 2019 om 3:57 (PDT)