14-jarige opgepakt voor neersteken 17-jarige

Bij een steekincident in een woning aan de Werfblok in Breda is rond middernacht een 17-jarige jongeman uit Breda ernstig gewond geraakt. De verdachte, een 14-jarige jongen uit Breda, is kort daarop in de omgeving aangehouden.

Om 23.50 uur kwam de melding binnen van een steekincident in de woning. Politie en ambulance spoedden zich naar de plaats van het incident. Ambulancepersoneel ontfermde zich over het gewonde slachtoffer dat op straat lag. De agenten probeerden door het horen van getuigen een beeld te krijgen van wat er gebeurd was.

Het bleek dat in een woning enkele jongeren binnen waren. Op een gegeven moment zou ruzie zijn ontstaan tussen het slachtoffer en de verdachte. De verdachte heeft toen op het slachtoffer ingestoken. De identiteit van de verdachte was snel bekend en hij kon in de omgeving van de woning aangehouden worden.

De politie zette de omgeving af en startte een onderzoek. Forensische rechercheurs kwamen ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer is met de ambulance onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Familie van het slachtoffer is door de politie ook naar het ziekenhuis gebracht. Het onderzoek zal zaterdag voortgezet worden.