Sekiro: Shadows Die Twice verkoopt goed

Activision lat ons via een persbericht weten dat Sekiro: Shadows Die Twice binnen 10 dagen meer dan 2 miljoen exemplaren wereldwijd heeft verkocht op PlayStation, Xbox en pc. Hiermee is het de snelst verkopende FromSoftware-IP tot nu toe geworden.

Op de dag dat Sekiro: Shadows Die Twice werd uitgebracht was het de nummer #1 bekeken game op Twitch en binnen een week is er meer dan 1.1 miljard minuten aan streams bekeken.

"Sekiro: Shadows Die Twice heeft iets heel speciaals en unieks toegevoegd aan Activision haar game portfolio. Het was een eer om samen met FromSoftware een nieuwe franchise te introduceren aan gamers van over de hele wereld", zei Michelle Fonseca, vice-president van Product Management en Marketing bij Activision. "De fans hebben de lancering van Sekiro: Shadows Die Twice tot één van de grootste lanceringen gemaakt die tot nu toe in 2019 plaatsvonden. De game presteert goed op alle platformen, inclusief de pc, en we zijn heel blij met de doorgaande ondersteuning van zowel gamers als pers. Het geeft veel voldoening om te zien hoe fans de vele uitdagingen op hun pad overwinnen."

In onze review lees je waarom dit een meesterwerk van FromSoftware is.