MLB: Polanco slaat eerste cycle van het jaar

Jorge Polanco heeft de eerste cycle van het jaar geslagen. De 25-jarige kortestop van de Minnesota Twins sloeg eerste een triple, gevolgd door een honkslag, daarna een homerun en sloot in de zevende inning zijn cycle af met een tweehonkslag. 

Polanco slaat eerste cycle van het jaar (Bron: Youtube.com)


Ondanks de cycle van Polanco ging de wedstrijd kansloos verloren tegen de Phillies: 10-4. Na de eerste inning stond de ploeg al met 5-0 voor tegen de Twins, de ploeg van Jonathan Schoop.

Bij de Boston Red Sox loopt het dit seizoen nog niet goed. De kampioen van 2018 heeft na negen wedstrijd er zeven van verloren. Ook vannacht ging de ploeg met duidelijke cijfers onderuit, ditmaal tegen Arizona Diamondbacks: 15-8. Vooral starter Rick Porcello had een moeilijke avond. Na nog geen vijf innings had de winnaar van de Cy Young Award 2016 al zeven runs tegen. Hij werd vervangen door Brian Johnson, maar hij kreeg in iets meer dan één inning ook zeven runs tegen. 

Mike Trout liet nogmaals zijn waarde zien voor de Los Angeles Angels. De superster van de Angels sloeg twee homeruns in de wedstrijd tegen de Texax Rangers en bezorgde de thuisploeg een 3-1 overwinning.

Mike Trout belangrijk voor Angels met twee homeruns (Bron: Youtube.com)


Uitslagen MLB vrijdag:
Chicago White Sox - Seattle Mariners 10-8
Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers 6-10
St. Louis Cardinals - San Diego Padres 3-5
San Francisco Giants - Tampa Bay Rays 2-5
Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds 2-0
Philadelphia Phillies - Minnesota Twins 10-4
Cleveland Indians - Toronto Blue Jays 3-2
Arizona Diamondbacks - Boston Red Sox 15-8
Atlanta Braves - Miami Marlins 4-0
Milwaukee Brewers - Chicago Cubs 13-10
Houston Astros - Oakland Athletics 3-2
Los Angeles Angels - Texax Rangers 3-1