Episode 3 teaser voor Life is Strange 2

De teasertrailer voor Life is Strange 2 - Episode 3 is onthuld. Het nieuwe hoofdstuk kom 9 mei uit op PlayStation4, Xbox One en pc. Daarnaast zijn alle afleveringen van Life is Strange 2 vanaf nu ook los van de seizoensbundel aan te schaffen. Episode 2 is nu apart verkrijgbaar.

In Episode 3 vervolgen Sean en Daniel Diaz hun reis naar Mexico, een paar maanden na de gebeurtenissen in Episode 2. Na hun ontsnapping uit Beaver Creek maken ze het leven aan de rand van de samenleving mee. Tussen de torenhoge redwoodbossen van Californië raken ze bevriend met een gemeenschap van zwervers en runaways. Maar ze raken er ook betrokken bij de illegale handel in cannabis.

De plannen van Sean en Daniel worden opnieuw op de proef gesteld. Nieuwe relaties zorgen voor frictie tussen de twee broers en ze leren beiden veel over zichzelf. Onzeker over het doel dat ze eerder voor ogen hadden, gaat het erom spannen: blijven ze bij elkaar, of zullen ze elk hun eigen weg gaan?

"Het Life is Strange-team leest altijd de feedback van spelers, en na de lancering van Episode 2 van Life is Strange 2 merkten we dat de behoefte groot was om afleveringen apart aan te kunnen schaffen", zegt Jon Brooke, co-studiohoofd van Square Enix External Studios. "Het kostte wat tijd om dat voor elkaar te krijgen, omdat we ervoor moesten zorgen dat alle afleveringen afzonderlijk en zelfs in de verkeerde volgorde konden worden gespeeld, wat we oorspronkelijk niet zo hadden ontworpen. Maar we zijn blij dat we eindelijk kunnen aankondigen dat fans elke Life is Strange 2-aflevering nu vanaf de lanceringsdag apart kunnen aanschaffen."