Vechten en een topless reporter in het Russische ijshockey

Waarom zou je naar Russisch ijshockey kijken? Nou ja, voor de liefhebbers van ijshockey is dat niet zo ingewikkeld: de Kontinental Hockey League (KHL) is de Oost-Europese tegenhanger van de Noord-Amerikaanse NHL en het gaat er ook flink hard aan toe. Voor de niet-fans: er is een leuke reporter.

De play-offs zijn volop bezig en inmiddels zijn we onderweg in de finales van de Eastern en Western Conference. Salavat Ufa speelt in het oosten tegen Avangard Omsk en dat is mooi nieuws. KHL-reporter Ulyana Trigubchakova had namelijk beloofd dat ze wat pikante foto's zou maken als Salavat zich voor de conference-finale plaatste.

Die finaleplaats werd gepakt en aanvoerder Grigori Panin vroeg direct of ze haar belofte na zou komen. Ulyana mag er zijn en dat weet ze zelf maar al te goed, getuige haar Instagrampagina. Haar belofte kwam ze dan ook na en een topless Ulyana is te zien op deze week gepubliceerde foto's, hoewel ze nog wel wat bedekt.

De volgende stap is ook al gezet: als Salavat Ufa de Gagarin Cup wint, de enorme beker voor de winnaar van de KHL, gaat ze helemaal uit de kleren. "Ik ben op zoek naar een naaktfotograaf, ik vraag het voor een vriend", gooide ze nog op Instagram.

"Maar ik kwam voor het vechten", aldus de oplettende lezer. Dat was er donderdag in de vierde wedstrijd tussen Salavat en Avangard: met een paar seconden te spelen ging men flink met elkaar op de vuist, zoals hieronder te zien is.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

На что только не пойдешь ради любимой команды! Все ради победы!💚@hcsalavat, я верю что сегодня мы можем сравнять счет в серии! Спасибо за помощь в съемках: Артуру Идельбаеву - руководителю Центра развития туризма РБ. Тур "Настоящая Башкирия" @rakhmat_rakhmat02 . P.S: Версия без цензуры в телеграм-канале по ссылке в профиле 😉 . #hcsalavat #playoffs #салаватюлаев #хксалаватюлаев #титверг #уфа

Een bericht gedeeld door Ульяна Тригубчак (@uly_3gubchak) op4 Apr 2019 om 8:07 (PDT)