Ontslagen medewerker vernielt horecazaak

Zondagavond is in een horecabedrijf aan de Boulevard Evertsen in Vlissingen een man aangehouden na een vechtpartij. Hij verzette zich hierbij hevig, ook een agent raakte gewond.

De politiemeldkamer kreeg rond 21.45 uur een melding dat een man in het horecabedrijf ruzie maakte en de zaak niet wilde verlaten. Toen agenten ter plaatse kwamen, werden zij verrast door een vechtpartij tussen twee mannen, namelijk een vertegenwoordiger van het horecabedrijf en de oud-medewerker. De man had inmiddels al behoorlijk veel zaken vernield. Hij werd aangehouden en verzette zich hierbij hevig, maar kon uiteindelijk worden geboeid.

De 35-jarige man uit Vlissingen werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. Naast de aangifte door het horecabedrijf werd ook door een agent aangifte gedaan, omdat hij gewond raakte. De vertegenwoordiger van het horecabedrijf heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. De agent werd op het politiebureau door een GGD-arts onderzocht.