Divinity: Fallen Heroes borduurt voort op Original Sin 2

Geheel onverwachts en als zeer aangename verrassing liet de Belgische ontwikkelaar Larian Studios vandaag middels een trailer weten dat er een vervolg aan zit te komen op Divinity: Original Sin II. Divinity: Fallen Heroes komt nog dit jaar uit op verschillende platforms.

De begeleidende tekst onder de trailer luidt als volgt: "Wie staat op om de gevallen helden te leiden? Divinity: Fallen Heroes is een nieuwe tactische game die uitpuilt van de RPG-elementen, ontwikkeld in samenwerking met Logic Artists. Met een nieuw loerend gevaar aan de horizon wordt een beroep gedaan op de speler om de Lady Vengeance opnieuw te besturen en het verhaal van Divinity: Original Sin 2 te vervolgen".

Het klinkt dus niet helemaal als een officieel nieuw deel, maar meer als een voortborduursel op Original Sin 2. We zullen ongetwijfeld binnenkort meer details krijgen, maar voor fans van de franchise is dit alvast zeer goed nieuws. Zelf was ik buitengewoon tevreden over het fantastische Original Sin 2 zoals je hier kunt lezen. Bekijk de trailer voor Fallen Heroes hieronder.