Van Geel: "Successen worden snel vergeten"

Martin van Geel vindt het spijtig dat hij vertrekt bij Feyenoord, zo laat hij in een interview op de clubsite weten. De technisch directeur had graag nog jaren bij de Rotterdamse club gewerkt maar de negativiteit rond hem zorgden nu voor zijn vertrek.

"Ik trek hier straks trots over wat we met elkaar de afgelopen acht jaar hebben bereikt de deur achter me dicht. Het is een prachtig avontuur geweest en we hebben met elkaar een reeks successen geboekt, waarvan werkelijk niemand vooraf geloofde dat we dat zouden kunnen bereiken", zo blikt Van Geel terug.

De technisch directeur betreurt de manier waarop het eindigt bij Feyenoord. "Natuurlijk is het spijtig dat het straks eindigt, want met de directe collega’s had ik nog jaren door kunnen werken, maar het lot van een td is dat successen uit het verleden en waar je als club vandaan komt door een deel van de buitenwacht snel zijn vergeten als het een periode minder draait. Dat is jammer, maar zo werkt het nu eenmaal. De vele negatieve aandacht die er nu voor mij is, is niet goed voor Feyenoord. Vandaar dat ik ruimte maak."

"De komende maanden zal ik zorgen dat ik alle dossiers zo goed mogelijk achter laat voor mijn opvolger. Van wat ik na 1 juli ga doen heb ik nog geen idee, maar ik zit nog vol energie en ambitie. Ik hoop dat de club volgend seizoen met een nieuwe td en een nieuwe hoofdtrainer weer met fris elan op jacht kan naar nieuwe successen", zo blikt Van Geel vooruit.

Een compleet interview met de vertrekkende technisch directeur vind je hier: