Sekiro: Shadows Die Twice wereldwijd uitgebracht

Activision laat weten dat Sekiro: Shadows Die Twice vandaag is uitgebracht. De game is ontwikkeld onder regie van Hidetaka Miyazaki van FromSoftware (Dark Souls en Bloodborne), die spelers kennis laat maken met een wereld vol vijanden, zwaardgevechten en verticale verkenningstochten.

In Sekiro: Shadows Die Twice nemen spelers de rol aan van de 'one-armed wolf'. Als eenzaam hoofdpersonage van de game gebruikt ‘de wolf’ zijn nieuw verworven prothetische shinobi-arm om koste wat het kost zijn eer te herstellen, zijn meester ‘The Divine Heir’ te redden en wraak te nemen op zijn aartsvijand. De game moedigt spelers aan elke omgeving uit te pluizen, waarbij ze worden beloond met nieuwe items, ontmoetingen met nieuwe personages, verborgen uitdagingen en meer inzicht in het achtergrondverhaal van de game.

Sekiro: Shadows Die Twice speelt zich af in het Japanse Sengoku-tijdperk en vertelt over een eenzame, eenarmige shinobi die bij een grote oorlog raakt betrokken. De combinatie van verwoeste landschappen met een sfeervol kleurenpalet zorgt voor een spelwereld die trouw is aan de FromSoftware-stijl, waarbij de speler altijd op het randje van de dood balanceert. We hopen dat zowel nieuwe als oude fans zullen genieten van deze shinobi's reis vol intense en dynamische gevechten", aldus Hidetaka Miyazaki, directeur van FromSoftware en regisseur van Sekiro: Shadows Die Twice.

Sekiro: Shadows Die Twice is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam.