'Moeder' kijkt toe hoe partner dochter verkracht en vermoordt

Stel, je bent afgestudeerd psycholoog en je hebt een IQ van 140. Je hebt een geadopteerde dochter en je vindt haar een 'onding'. Wat doe je dan? Precies: je maakt plannen om je dochter te verkrachten en te vermoorden. Je zou denken dat het een scenario van een horrorboek is, maar het is de bittere waarheid. Het WTF-verhaal van vandaag brengt ons naar Philadelphia, Amerika. 

De 44-jarige Sara Packer haatte haar geadopteerde dochter, de 14-jarige Grace. Tijdens de rechtszitting vertelde ze dat Grace een 'heel moeilijk kind' was en dat ze samen met haar partner, de 46-jarige Jacob Sullivan, plannen maakte om haar te verkrachten en te vermoorden. In een volle rechtszaal vertelde ze dat 'ze geen zin meer had om haar te helpen'. 

In juli 2016 Sara keek toe hoe Sullivan het weerloze meisje in haar gezicht stompte. Vervolgens verkrachtte Sullivan de tiener, bond haar vast en liet haar op een snikhete zolder creperen. Toen hij een dag later terugkwam bleek ze nog in leven te zijn. Hij besloot om haar te wurgen. Vervolgens werd het lichaam in stukken gehakt en maandenlang in kattenbakgrind bewaard. Uiteindelijk besloten ze om de resten in een afgelegen bosgebied te dumpen. Pas in oktober 2016 zouden jagers de resten van deze gruweldaad vinden. 

Sara bekende schuld om aan de doodstraf te ontkomen, ze werd veroordeeld tot levenslang. Sullivan bekende eveneens schuldig te zijn aan de verkrachting en moord. Een jury zal zich nu moeten buigen over zijn straf: de doodstraf of levenslang.