Trailer: Good Boys

Wat kan er wel allemaal niet fout gaan op één dag? Nou, een heleboel, afgaande op de eerste trailer van de nieuwe comedy Good Boys, afkomstig uit dezelfde stal als Superbad, Bad Neighbors en Sausage Party.

Als hij wordt uitgenodigd voor zijn eerste feestje raakt de 12-jarige Max (Jacob Tremblay, Room, Wonder) in paniek omdat hij niet weet hoe je moet zoenen. In de hoop een spoedcursus te krijgen besluiten Max en zijn beste vrienden Thor (Brady Noon, Boardwalk Empire) en Lucas (Keith L. Williams, The Last Man On Earth) om de drone van Max zijn vader (Will Forte, The Last Man on Earth) te gebruiken om hiermee een zoenend stelletje te bespioneren.

Maar alles loopt mis als de drone kapot gaat. Er volgt een dag vol foute beslissingen waardoor ze in aanraking komen met gestolen drugs, in een paintball-gevecht terechtkomen en moeten vluchten voor zowel de politie als een stel angstaanjagende tienermeiden (Molly Gordon, Life of the Party en Midori Francis, Ocean’s Eight).

Good Boys is geregisseerd door Gene Stupnitsky, die hiermee zijn regiedebuut maakt (na eerder afleveringen van The Office te hebben geregisseerd). Hij schreef het scenario samen met Lee Eisenberg (The Office, Bad Teacher). De film is te zien vanaf 22 augutus.